Losse behandeling

Voor individuele healing

Een losse behandeling richt zich op rust, herstel, balans en regeneratie. Voor mensen die vanuit energetisch oogpunt willen werken aan gezondheid, vitaliteit en herstel.

#6

Soms is een traject niet aan de orde. Soms is het het beste om gewoon te gaan liggen en je onder te dompelen in een energetische healing. Je open te stellen voor de energie en in contact met jouw vraag een moment van rust en stilte te nemen om jezelf te healen.

Je zit niet lekker in je vel, hebt last van fysieke, mentale of emotionele klachten en wilt hier, naast reguliere behandelingen, op energetisch niveau verantwoordelijkheid voor nemen. Je wilt je zelfgenezend vermogen versterken.

De behandeling

wat gaan we doen

We beginnen met een kort gesprek. Hierin geef je aan wat je klacht is en waarvoor je de healing in wilt zetten. Vervolgens ga je liggen op de behandeltafel en zal de behandeling middels lichte aanraking plaatsvinden. Hierbij fungeer ik als een soort tussenstukje, als verbindingsstukje of kanaal, tussen jou en de kosmos om contact te maken met hoogfrequente en genezende energie. Je zult voelen dat energie gaat stromen, zich beter zal verdelen, blokkades minder worden of zich opheffen, je huid kan gaan tintelen etc. We sluiten af met een kort gesprek.

Door een of meerdere behandelingen zal je je vitaler, krachtiger, lichter en gezonder gaan voelen. Ook word je steeds gevoeliger voor signalen van je lichaam, waardoor je tijdiger passende en preventieve actie kunt ondernemen voor je eigen welbevinden en welzijn.

✺ Helende energie kan op verschillende manieren worden doorgegeven.

✺ In mijn behandelingen maak ik o.a. gebruik van mijn handen, stilte/meditatie, mijn ogen en stem/klank.

Testimonials

Praktische informatie

kosten en boeken

1 sessie voor 65,00 euro

Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke boekingen

Zowel de intake als een sessie kosten 65,00 euro. Een behandeling duurt ca. 45 minuten. 

Neem contact op voor jouw behandeling

quote

Ik trakteer!

Omdat ik zo ontzettend blij ben met de lancering van mijn nieuwe website, geef ik een gratis 8e sessie cadeau aan iedereen die voor 8 augustus (8/8) een traject boekt en in september van start gaat.