Testimonials

“Voor ons bedrijf Mindful Magic schakelden we Anna Marie in voor helderheid op energetisch vlak. We stonden op dat moment op een punt met onze onderneming waarop we behoefte hadden aan helderheid en richting, niet vanuit het hoofd en strategie, maar vanuit wat er wil – energetisch.

Anna Marie heeft ons in twee sessies – die beiden op exact het juiste moment plaatsvonden – heel mooi ondersteund en begeleid in het zelf tot inzichten komen.

De sessies hebben ons niet alleen helderheid en rust gebracht voor onze onderneming, maar ook inzichten gegeven voor ons individueel. Welke stappen we mogen zetten, wat we mogen loslaten of juist toelaten. Inzichten die weer heel mooi verweven zijn met het pad voor Mindful Magic.

We zouden deze sessie(s) aanraden voor iedereen die vanuit gevoel en energie wil bewegen, en dat hoofd even lekker uit mag zetten.

Anna Marie creëert een veilige space waarin alles er mag zijn. Ontzettend waardevol op meerdere lagen.”

Romy & Emily – Mindful Magic

Oranje

“De meditatie en energetische sessie bij Anna Marie is in een woord magisch te noemen. Tijdens een prachtige, zachte meditatie liet Anna Marie me verbinden met het grid van Oorsprong. Iets waar ik me op voorhand weinig bij kon voorstellen.. maar wat zich tijdens de meditatie liet zien met diepe groene tinten, wijze ogen oven dieren en voorouders en een tinteling over heel mijn lijf. Er is toen duidelijk iets ‘aan’ gezet en geraakt. Na afloop voelde ik me enorm sereen en krachtig tegelijk. Op een diep niveau verbonden met het grotere geheel. Wat zo bijzonder was, was dat ik na deze sessie bij een meditatie op een retreat ook direct verbinding kon maken met dit grid en er kracht en heling uit mocht ontvangen. Anna Marie heeft een prachtige deur voor me geopend tijdens onze sessie, waar ik nu ook zelf mee kan verbinden.

Als een krachtige en zachte spaceholder voelt Anna Marie wat er wil, wat er nodig is en kan met haar ontzettend uitgebreide ervaring, wijsheid en expertise precies datgene inbrengen.

Dank je wel Anna Marie voor deze onvergetelijke ervaring en activatie op energetisch niveau.”

Emily van Vught

Groen

“Ik ervaar je als een begaafd healer, op meerdere terreinen. Allereerst heb je je verdiept in vele vormen van healing, waardoor je veel kennis hebt van verschillende technieken, etc. Daarbij heb je vele cycli ondergaan van zelfhealing, ontwikkeling, mastery en lichtwerk.

Je intentie om mensen bij te staan in hun spirituele ontwikkelingsproces, komt voort vanuit een zuivere intentie, de liefde die je in je draagt voor andere mensen, je empathie en je hoop voor de toekomst. Je kent de weg naar stap-voor-stap ballast veranderen in goud en daarin ben je als coach een sterke bondgenoot, zowel door je eigen ervaring, als door je visie op hoe healing in de breedste zin van het woord bereikt wordt en jouw rol daarin.

Wat ik gezien heb in hoe je met anderen werkt, als bijzonder en uniek is bijvoorbeeld het gebruik van je stem. De manier waarop je met mensen praat is op zichzelf al helend. Je bent er met je volle aandacht, je stelt vragen die het bewustzijn verder openen en je respons is alsof je mensen onderdompelt in een fontein van licht en liefde.

Ik houd heel erg van jouw manier van onderzoek doen naar hoe je iemand het beste kunt ondersteunen. En vervolgens heb je een heel scala aan manieren waarop je dat doet. Het creëren van een absolute veilige ruimte om met jou in te gaan, is een geschenk aan elke cliënt die dat wenst. Ook is je humor, je lach, je dans, je woordkeus en je verwondering zo opliftend, dat met jou in gesprek gaan direct al zorgt voor een openheid en lichtheid. Mooi lichtwerk doe je!”

Fanny van der Horst – de Lichtkrachtacademie®

Blauw

“Ik heb een bijzonder respect voor hoe Anna Marie in het leven staat als mens en healer. Empathisch, en daardoor goed kunnen invoelen wat een ander nodig heeft, zonder haar eigenbelang voorop te stellen. Ze heeft ook veel kennis en ervaring opgedaan, en zich als een bewust mens, hard aan zichzelf gewerkt om als een zuiver kanaal te kunnen werken en zijn. Nu nog, voelt ze goed in wat ze eerst zelf nodig heeft om in haar balans te kunnen zijn, voordat ze zich openstelt naar een ander, dat vergt moed en zelfkennis, iets wat Anna Marie met zich meedraagt.

Anna Marie is een healer waarbij je je veilig voelt, gezien en gehoord wordt, en met de door haar ingezette tools en liefdevolle energie wordt het healing plaatje compleet. Het is voor mij een voorrecht om haar te kennen, en al is ons contact niet heel erg frequent, het hartsgebonden lijntje is er altijd, en daar ben ik dankbaar voor!”

Jacqueline Fiolet, Healing Centre Beyond Medicine

Roze

“Anna Marie is een warme en hartelijke vrouw die jou begeleidt om jezelf volledig * (*vol-ledig = vol van liefde en leeg van oordeel) te ervaren met een vorm die op dat moment past bij jou.”

Anja Walgemoet

Groen

“Ik ken Anna Marie als een bruisende, waanzinnig enthousiaste, intens dankbare vrouw. Het woord ‘waanzinnig’ gebruikt ze zelf ook regelmatig, het past bij haar als bij geen ander vind ik. Ze neemt anderen waar met heel veel zachtheid en verwondering, is heel nieuwsgierig en houdt je op een heel fijngevoelige manier bij de les. Haar vragen voelen als een uitnodiging voor een feest dat je niet wil missen. En het moment dat je erop in gaat, blijkt het ook nog eens je eigen feest te zijn! De herinnering van een deel van mijzelf was heel mooi om met Anna Marie te ervaren. Haar enthousiasme over de ontdekking was zo oprecht gedeeld, die kwam binnen als een pijl die nooit van plan was haar doel te missen. Eigenlijk was Anna Marie gewoon de confetti.”

Marja Lenstra

Oranje

“Lieve Anna Marie, als ik aan jou denk komen de volgende woorden in me op: Vrolijk, blij, lachen en humor. Gul, delen, enthousiast. Verzorgend, warm, invoelend. Open, eerlijk, aanmoedigend. Doortastend, liefdevol. Oervrouw. Ik ben blij dat je er bent en dat ik je ken!”

Linda

Blauw

“Meerdere keren heb ik mooie intense liefdevolle healingen van je mogen ontvangen. Bij jou voel ik me heel veilig en vertrouwd wat me iedere keer naar een bevrijdende staat van (er mogen) ZIJN brengt.”

Marian Kusters

Roze

“Anna Marie werkt intuïtief en ook praktisch, maakt snel en fijn contact en drong snel door tot de kern van mijn vraag, of beter gezegd: hielp mij om daar zelf te komen.”

Groen

“Tijdens mijn opleiding tot Women’s Soul Coach ben ik verschillende keren door Anna Marie begeleid, o.a. bij studiedagen en retreats. Daarnaast was zij onze procesbegeleider bij onze intervisies. Anna Marie’s warme persoonlijkheid maakt dat je je snel veilig en vertrouwd bij haar voelt. Zij heeft een diepe interesse voor wat mensen beweegt. De wijze waarop zij haar jarenlange ervaring, kennis en intuïtie combineert, maakt haar tot een wijze vrouw, bijzonder goed in staat de ander te begeleiden in zijn of haar proces.”

Marenthe de Bruijne – Women’s Soul Coach

Oranje

“De de intervisiebijeenkomsten geleid door Anna Marie heb ik als bijzonder waardevol ervaren. Ik voelde me altijd welkom met alles wat er op dat moment in mij speelde. Ik heb Anna Marie ervaren als een vrouw die mij op een krachtige, duidelijke, lichte en altijd liefdevolle manier heeft geholpen weerstanden te overwinnen en inzichten te krijgen in mijn patronen.”

Rita Bongers – Women’s Soul Coach

Blauw

“Zes maanden geleden werd mij gevraagd om een bedrijf over te nemen. Al die tijd voelde ik alleen maar angst en geen ‘ja’. Één sessie met Anna Marie maakte de rode draad zichtbaar, gaf me antwoorden en rust. Voel me stukken lichter en alles is helder!!”

Roze

“Ik zie de Godin in jou. Mooi je kracht, je power. Je kwetsbaar durven opstellen en dat alles er mag zijn. Je compassie en mededogen. Het dienstbaar zijn aan jezelf, de ander en aan het geheel. Je goochelen met woorden, combinaties makend in hapklare brokken, die verhelderend zijn voor de ander. Het gemak waarmee je structuur aanbrengt of een pijnpunt blootlegt. Je Zijn.”

Groen

“Ik vond het heel fijn. Een speciale innerlijke ervaring/reis. Ook om over na te denken. En de rust (noot: punt van zefgenezend vermogen), en jij straalt rust uit, dat is prettig.”

Oranje

“Ik wil je heel erg bedanken voor de healing met het thema ontvangen. Het grappige was dat ik op een nieuwe baan aan het focussen was of ander werk maar een dag na de healing is mijn vriendschapsrelatie met mijn vriend veel intiemer geworden en we hebben nog mooiere en diepgaande gesprekken. Dat is ook ontvangen.”

Blauw

“Als ik aan Anna Marie denk, denk ik warm, zorgzaam, oprecht en betrouwbaar! Met Anna Marie vind ik veel diepgang en echtheid maar ook lichtheid in lachen en gezelligheid! Anna Marie heeft een enorm hart en staat altijd voor je klaar zonder zichzelf weg te geven. Als professional ervaar ik Anna Marie als zeer toegewijd. Ze neemt haar vak serieus, dat blijkt uit haar zelfreflectie en openheid voor feedback. Anna Marie is doeltreffend op een liefdevolle manier. Door haar eerlijkheid voelt het heel vertrouwd bij Anna Marie.”

Roze

“Voor mij was Anna Marie altijd wakker en betrokken. Met mededogen zet zij de puntjes op de i en geeft stof tot nadenken mee door net een stapje verder te gaan als ik dacht dat het al voldoende was. Daarom…… Anna Marie!”

Sjaak  Vaes

Groen

“Anna Marie heeft mij als tutor begeleid tijdens mijn eerste Itip-jaar. De sessies die ik met haar had, waren intens en fijn. Zij was in staat om mij heel snel tot de kern te brengen en mij nieuwe inzichten te geven. Anna Marie is een warm mens die mij heel liefdevol begeleid heeft.”

Oranje

Over mij

Ik ben Anna Marie Bays en woon samen met mijn man, twee zonen en hond in Rotterdam Centrum. Vanuit mijn persoonlijke healing- en coachpraktijk ben ik werkzaam als procesbegeleider. Ik bied zowel maatwerktrajecten als losse sessies aan. 

Voelen en onderzoeken van en werken met subtiele energie vormen de leidraad in de sessies. Op bijv. fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal, energetisch of ziels-niveau. Hoe voel je dat? Hoe uit het zich? Hoe zorg je voor balans? Voor een energetisch prettig werk- en leefklimaat? Wat heeft dit je te zeggen in je ontwikkeling? In een traject gaan we dit samen onderzoeken. Je zal veel ervaring opdoen in jouw proces en ik reik je de tools aan die voor jou behulpzaam zijn. Vanuit de ervaring die je opdoet en het vertrouwen op je intuitie, kun je steeds liefdevoller, zelfstandiger, bewuster en autonoom navigeren & acteren door datgeen wat zich in je leven voordoet. De losse behandelingen zijn gericht op doorstroming van energie t.b.v. gezondheid, vitaliteit & herstel. 

Mijn achtergrond is een brede basis en uitgebreide ervaring als energetisch healer, interim, coach, proces/intervisiebegeleider & (HR) processen in bedrijven. Ondersteund door een holistisch pakket aan opleiding, kennis en tools, waaronder in 2023 accreditatie voor zowel medische basiskennis als psychosociale basiskennis. 

grateful_

Ik trakteer!

Omdat ik zo ontzettend blij ben met de lancering van mijn nieuwe website, geef ik een gratis 8e sessie cadeau aan iedereen die voor 8 augustus (8/8) een traject boekt en in september van start gaat.