Co Creatie

Losse sessie voor specifiek vraagstuk

Je wilt iets ontzettend graag, maar weet niet hoe je je doel kan behalen. Tijdens een co-creatie sessie gaan we samen een hobbel waar je voor staat benaderen vanuit energetisch perspectief.

#1

Een co-creatie sessie is een sessie die op zichzelf staat. We hoeven elkaar niet persé te kennen. Het gaat erom dat je iets graag wilt, over behoorlijk wat informatie daaromtrent beschikt, maar voor een hobbel staat. Je hebt geen idee hoe je je doel wilt behalen. Op kracht lukt het niet (meer) en bovendien doet die manier af aan kwaliteit en originaliteit, wat je juist zo belangrijk vindt.

 

Je hebt een concreet vraagstuk en wil op energetisch niveau creatie kracht vrijmaken om de blokkade hierop te doorbreken.

Vraagstukken

een aantal voorbeelden

✺ Je hebt een chronische ziekte, maar het is gelukt om je leven zo in te richten dat je een opleiding hebt kunnen volgen waar je passie ligt. Alleen, nu nog die eindopdracht. Je ziet het even helemaal niet zitten.

✺ Je staat voor een volgende fase in je project, je ziet het voor je, en toch ook weer niet helemaal. We gaan heel precies invoelen hoe dit er uit gaat zien en hoe je dit aan wilt pakken. Of blijkt dat er eerst nog iets anders gedaan moet worden.

✺ Je bent een boek aan het schrijven, maar net die rode draad krijg je niet helder. Of het verbindende stuk zie je niet.

✺ Je weet waar je heen wilt met je leven. Je hebt al een andere studie gedaan of op een andere manier naar nieuwe wegen gezocht, maar hoe maak je nu die switch van oud naar nieuw? Je weet wat de beperkingen in jezelf zijn, en wilt die op een andere manier onderzoeken.

In de sessie bespreek ik inhoudelijk met jou waar het om draait, en gaan we vervolgens energetisch met al deze elementen aan de slag, spelen we er mee. Net zo lang totdat voor jou de inspiratie en energie stroomt, alle puzzelstukjes samenvallen en je direct thuis verder aan de slag kunt.

Testimonial

Praktische informatie

kosten en boeken

Richtprijs: €250,- per 1,5 uur

Exclusief mogelijk bijkomende kosten
Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke boekingen

We hebben een korte telefonische intake om helder te krijgen waar het om gaat. Dan krijgen we een gevoel hoeveel tijd we ongeveer nodig hebben en wat de kosten ervan zijn.

Deze afspraak vindt plaats in mijn praktijk thuis in Rotterdam, in de natuur of op een externe locatie.

 

Neem contact op voor jouw sessie

Nikola Tesla

Ik trakteer!

Omdat ik zo ontzettend blij ben met de lancering van mijn nieuwe website, geef ik een gratis 8e sessie cadeau aan iedereen die voor 8 augustus (8/8) een traject boekt en in september van start gaat.