Energetic Dialogue

Voor individuele healing en coaching

Voor mensen die vanuit energetisch perspectief hun leven, welzijn en gezondheid willen onderzoeken. Samen kijken we naar het onderwerp dat je wilt behandelen.

#8

Je bent je bewust van bepaalde triggers, steeds terugkerende gedachten- of reactiepatronen en kan misschien ook al zelfs de oorzaak daarvan benoemen (familiesystemen, e.d.) maar toch blijven ze in meer of mindere mate je achtervolgen – waardoor jouw energie niet optimaal kan stromen of blokkades in je lijf, gevoel (emoties), energie of op mentaal niveau ontstaan.

 

Je voelt je op bepaalde manieren belemmerd om dat te doen in het
leven wat je zo graag wil doen en wil hier verandering in brengen.

Communicatie van hart tot hart

wat gaan we doen

Door alle lagen heen is het uiteindelijk de kracht van de eenvoud die ons bij de kern brengt. In 7 sessies navigeren we van denken naar voelen, naar de stilte (de laag van het Zijn, de laag ook van het zelfgenezend vermogen en integratie), naar niet weten.

Van daaruit borrelt nieuwe informatie op, waardoor intuïtie en creatie hand in hand gaan.

Dingen verschuiven (ook letterlijk in het lichaam) en vallen opnieuw samen, op hun plek. Loslaten gaat dan als vanzelf, er is ruimte voor nieuwe, lichtere energie.

Van stagnatie ga je naar een stromend hart , innerlijke vrijheid, rust en zelfvertrouwen.

✺ Je voelt steeds meer in het moment waar je voor staat.

✺ Je hebt beter contact met wat je grenzen zijn en kunt vanuit eigenwaarde en balans op een eigen, passende, pro-actieve wijze handelen.

✺ Er is meer vreugde en flow in je leven, waar je je uiteindelijk steeds makkelijker aan over kunt geven.

✺ Jijzelf en je leven raakt meer bezield en afgestemd op de hogere bedoeling ervan.

In een traject maken we samen diverse keren deze cirkel van denken, naar voelen, naar zijn, naar creëren/doen. Het is een doorgaand proces. Door deze herhaling kun je steeds beter zelfstandig door je eigen landschap reizen.

Testimonials

Praktische informatie

kosten en boeken

Traject van 7 sessies voor €1295,-

Gemiddelde duur een half jaar, maximaal 1 jaar geldig
Prijs is inclusief btw voor particulieren en exclusief btw voor zakelijke boekingen

Daarna zijn vervolgsessies mogelijk per stuk of per strippenkaart. Na de eerste sessie beslis je of je definitief gaat voor het traject, zo niet, dan zijn de kosten eenmalig €185,-.

Gesprek, oefeningen en evt. behandeling op de behandeltafel (met af en toe wellicht een lichte aanraking) zijn onderdeel van een sessie. Het kan zijn dat je huiswerktips meekrijgt.

 

Neem contact op voor jouw traject

lotus

Ik trakteer!

Omdat ik zo ontzettend blij ben met de lancering van mijn nieuwe website, geef ik een gratis 8e sessie cadeau aan iedereen die voor 8 augustus (8/8) een traject boekt en in september van start gaat.