Gratis Audio

Check dagelijks bij jezelf en jouw energie in met deze fijne begeleide oefening. Voel hoe het met je is, sta stil bij jezelf en ontdek zo steeds beter hoe jouw energie flowt, stopt, weer doorgaat.

“Voor het slapen gaan luisterde ik je meditatie, 2 zinnen en ik was denk ik weg. Je hebt een ontspannende stem. Het is een waardevol geschenk wat je weggeeft. Ik heb me voorgenomen om tijdens de meditatie mijn eigen ‘gewoontes’ te laten en me puur op jouw begeleiding te focussen. Je stem is fijn en warm. Het voelt ondersteunend, omhullend en ik voel me gedragen. Fijn dat je in het begin zo focust op de ademhaling. Dat gaat bij mij inmiddels als vanzelf, maar heeft altijd zo belangrijk gevoeld. Aan het einde voel ik veel rust en een heel warm hart”

Download de gratis audio

Download de gratis audio

Over mij

Ik ben Anna Marie Bays en woon samen met mijn man, twee zonen en hond in Rotterdam Centrum. Vanuit mijn persoonlijke healing- en coachpraktijk ben ik werkzaam als procesbegeleider. Ik bied zowel maatwerktrajecten als losse sessies aan. 

Voelen en onderzoeken van en werken met subtiele energie vormen de leidraad in de sessies. Op bijv. fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal, energetisch of ziels-niveau. Hoe voel je dat? Hoe uit het zich? Hoe zorg je voor balans? Voor een energetisch prettig werk- en leefklimaat? Wat heeft dit je te zeggen in je ontwikkeling? In een traject gaan we dit samen onderzoeken. Je zal veel ervaring opdoen in jouw proces en ik reik je de tools aan die voor jou behulpzaam zijn. Vanuit de ervaring die je opdoet en het vertrouwen op je intuitie, kun je steeds liefdevoller, zelfstandiger, bewuster en autonoom navigeren & acteren door datgeen wat zich in je leven voordoet. De losse behandelingen zijn gericht op doorstroming van energie t.b.v. gezondheid, vitaliteit & herstel. 

Mijn achtergrond is een brede basis en uitgebreide ervaring als energetisch healer, interim, coach, proces/intervisiebegeleider & (HR) processen in bedrijven. Ondersteund door een holistisch pakket aan opleiding, kennis en tools, waaronder in 2023 accreditatie voor zowel medische basiskennis als psychosociale basiskennis. 

silence

Ik trakteer!

Omdat ik zo ontzettend blij ben met de lancering van mijn nieuwe website, geef ik een gratis 8e sessie cadeau aan iedereen die voor 8 augustus (8/8) een traject boekt en in september van start gaat.